Online meubelen kopen : Meubels

TV meubel Rowan 160 cm bij Meubels > TV Meubel

Meubels > TV Meubel

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Naturel

Homestylingshop.nl

Meubels

Naturel

160 cm

Meubels > TV Meubel
  Prachtige combinatie van hout en metaal in dit TV meubel Rowan. Dit houten TV meubel zal een echte eye-catcher zijn in uw interieur. De afmetingen van deze tv kast zijn 51 cm diep, 160 cm breed en 51 cm hoog.

  voor slechts 629.95 Euro


  Ga naar TV meubel Rowan 160 cm


Woood Retro Tv Meubel Grenen Wit - Eiken Poten bij Meubels > TV Meubel

Meubels > TV Meubel

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Wit

Woood

Meubels

Wit

60x150x38 cm

Meubels > TV Meubel
  De WOOOD TV-meubel Retro 60x150x38 cm is een Limited Edition en heeft een moderne eigentijdse uitstraling. De meubel komt uit de vintage collectie 1975 van KARWEI. Het TV-meubel is gemaakt van wit gelakt FSC grenen en staat op onbehandeld FSC blank eiken houten poten. De heeft 2 schuifdeuren waarin bijv. audioapparatuur kan worden geplaatst. De afmetingen van het meubel zijn: (bxhxd) 150x60x38 cm. Als bijpassend meubel is er een WOOOD retro bijzettafel verkrijgbaar dat voorzien is van 2 laden. Levering Dit meubel wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

  voor slechts 199.00 Euro


  Ga naar Woood Retro Tv Meubel Grenen Wit - Eiken Poten


Woood Tv meubel Mats eiken - 46x150x44 cm bij

Woood

Meubels


Woood Mats Tv Meubel 150 Eiken bij Meubels > TV Meubel

Meubels > TV Meubel

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woood

Meubels

Bruin

46x150x44 cm

Meubels > TV Meubel
  Robuust wandmeubel van onbehandeld massief eiken. Bovenin zit één royaal vak voor de tv-gids of een aantal mooie boeken. De twee greeploze lades onderin bieden plek voor losse rommel Het meubel is gemaakt van stroken verlijmd massief eikenhout (vingerlas) en wordt onbehandeld geleverd. Ons advies is het meubel te behandelen met olie zodat kringen en vlekken kunnen worden voorkomen. Het TV meubel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

  voor slechts 279.00 Euro


  Ga naar Woood Mats Tv Meubel 150 Eiken


Woood Tygo Tv Meubel 150 Eiken Met Retro Poten bij Meubels > TV Meubel

Meubels > TV Meubel

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woood

Meubels

Bruin

47x150x44 cm

Meubels > TV Meubel

  Woood levert al meer dan 35 jaar doe-het-zelf meubelen. De producten van Woood worden hoofdzakelijk gemaakt van massief houten materialen en kennen mede daardoor een hoge kwaliteit. De Tygo Tv Meubel 150 Eiken Met Retro Poten is gemaakt van Eikenhout. De afmetingen zijn 47x150x44 cm. Bij de levering wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. Hiermee kunt u de Woood Tygo Tv Meubel 150 Eiken Met Retro Poten zelf makkelijk thuis monteren.

  voor slechts 269.00 Euro


  Ga naar Woood Tygo Tv Meubel 150 Eiken Met Retro Poten


BePureHome Watch Tv Meubel Grenen Bezaagd Forest [Fsc] bij Meubels > TV Meubel

Meubels > TV Meubel

Vouchercode : TV Meubel geldig tot forrest

BePureHome

Meubels

forrest

55x150x44 cm

Meubels > TV Meubel

  BePureHome staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. De producten van BePureHome worden hoofdzakelijk gemaakt van natuurlijke materialen en rauwe kleuren. Daarom past BePureHome in ieder interieur. De Watch Tv Meubel Grenen Bezaagd Forest [Fsc] is gemaakt van Grenenhout. De afmetingen zijn 55x150x44 cm. Bij de levering wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. Hiermee kunt u de BePureHome Watch Tv Meubel Grenen Bezaagd Forest [Fsc] zelf makkelijk thuis monteren. BePureHome Watch Tv Meubel Grenen Bezaagd Forest [Fsc] is gemaakt van hout dat voldoet aan het FSC-keurmerk.

  voor slechts 329.00 Euro


  Ga naar BePureHome Watch Tv Meubel Grenen Bezaagd Forest [Fsc]